На Кіровоградщині влаштували акцію "Допоможи дитині"

Четвер, 13 травня 2021 10:36

Жителів смт Олександрівка запрошують долучитись до благодійної акції «Допоможи дитині» ,  яку організували до Дня захисту дітей. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на організаторів.

«Кожен з нас може допомогти дітям-сиротам, дітям з неблагополучних родин, дітям з сімей,  які опинилися в складних життєвих обставинах! Головною метою проведення такої акції є допомога, яку ми можемо надати, подарувати увагу, тепло, любов та підтримку»,– написала депутатка Олександрівської селищної ради Анастасія Бурківська на своїй сторінці у Фейсбук.

Щоб взяти участь, достатньо принести дитячі речі (вік 0-12 років), іграшки, засоби гігієни, канцтовари для дітей в адміністративне  приміщення, яке знаходиться на центральному стадіоні  ім. Шишки смт Олександрівка,  з 14 по 28 травня2021 року  (9:00 до 17:00).

Зібрану допомогу передадуть до відділу служби в справах дітей Олександрівської селищної ради, який забезпечить необхідним дітей,  котрі цього потребують.

Днями староста сіл Цвітне та Ружичево Яна Просяник за благодійної підтримки депутата Олександрівськоі  селищної ради Романа Бойко відвідали 6 сімей з Олександрівки, які опинились в складних життєвих обставинах.

«Наша мета — трішки допомогти дітям та порадувати їх невеликими приємними подарунками у вигляді продуктів, солодощів, канцтоварів! Виникла в нас така ідея просто так, бо головне — це не байдужість і змога поділитись», –кажуть організатори.

Фото, відео: Фб сторінка Анастасії Бурківської. 

Медіа

Прочитано 290 разів
Останнє редагування Четвер, 13 травня 2021 11:52
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+