На Кіровоградщині Радикальна партія готується до перших виборів в ОТГ. Відео

Понеділок, 12 листопада 2018 09:59

Вибори в ОТГ стали головною темою, що було розглянуто на засіданні Бюро Кіровоградської територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка під головуванням Сергія Гриценка, - повідомляєmandarin-news

Під час засідання були розглянуті питання призначення відповідальних за організацію передвиборчої кампанії у Піщанобродську, Попельнастівську, Добровеличківську та Мар’янівську об’єднані територіальні громади. Також члени Бюро здійснили закріплення депутатів обласних, районних та міських рад за кожним населеним пунктом ОТГ.

Відповідальною особою за контроль по виконанню протокольного рішення, прийнятого за результатами засідання Бюро, було призначено тимчасово виконуючого обов’язки очільника Кіровоградського обласного осередку Радикальної Партії Олега Ляшка Сергія Гриценка.

 

«Першочергова наша задача, піти до людей і провести роз’яснювальну роботу по роботі Радикальної Партії у Кіровоградській області та залучити якнайбільше членів у наші ряди. Звертаюся до жителів Кіровоградщтни. підтримуйте Радикальну партію Олега Ляшка, яка бореться сьогодні за майбутнє України, за гідне життя простих людей тощо», - зазаначив т.в.о. голови Кіровоградської териториіальної організації РПЛ Сергій Гриценко.

 

 

Автор відео: Олександр Стрижак

 

Медіа

Прочитано 1232 разів
Останнє редагування Понеділок, 12 листопада 2018 11:14
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+