Учні шкіл Кропивницького стали переможцями ЮніорБанку

Понеділок, 12 листопада 2018 09:51

Нікіта Дефорж, Микола Макарюк та Діана Вітер -  учні міських шкіл Кропивницького ЗОШ №6, №1 та №20 відповідно, стали переможцями серед користувачів карток Юніора. Кожен отримав диплом та подарунок від ЮніорБанку, - повідомляє mandarin-news з посиланням на прес-службу ПриватБанк  у Кіровоградській області

Я була приємно здивована, що наша “шкільна наука” у Бізнес-Школі - не стала Грицевою :), і мої юніорчики навчилися користуватися безготівковими розрахунками. Хіба це не круто?! - посміхається Вікторія Подкладенко, керівник Напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку.  - Не слухайте нікого, що нинішнє покоління юних українців цікавиться лише комп’ютерними іграми. Вони - розумні, креативні, впевнені в собі і вже мають власну думку, яку вміють аргументувати та відстояти. А ще - вони найкращі!”.

Переможці обиралися серед учнів міських шкіл Кропивницького, які мають картки Юніора та активно ними користуються і в шкільній їдальні, і в магазинах, кафе, розважальних закладах. Ті, хто найчастіше за всіх розраховувались своїми банківськими картками і отримали перемогу. 

 
Прочитано 807 разів
Останнє редагування Понеділок, 12 листопада 2018 11:37
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+