Представники Молодіжного крила РПЛ відстоювали майбутнє кропивницької молоді. ФОТО. ВІДЕО

Вівторок, 19 грудня 2017 13:08

Молодь – основа і майбутнє нашої держави, молодь завжди в авангарді суспільно політичних-зрушень. Молоді, сильні, ініціативні – відстоювали світлі ідеали на майдані, і зараз захищають їх, разом з незалежністю України, на Сході. І ми, дякуючи їм за мирне небо. Ми повинні разом розбудовувати країну. Сьогодні, в Україні достатньо проблем, одна з першочергових - це масова трудова міграція. Молоді українці прощаються з Батьківщиною. Вони копирсаються в архівах, шукаючи своє іноземне коріння, бажаючи кращого життя, покидають країну в надії на кращу долю. На сьогоднішній день, молодь нашої країни, залишається не захищеною. У боротьбі за "місце під сонцем", депутати забули про молодіжну політику. Кропивницька команда Молодіжного Крила Радикальної Партії Олега Ляшка з самого ранку у міській раді вимагає, щоб молодь нарешті почули.


"Ми звернулися до соціологічних досліджень компанії Research&Branding Group, за результатами останніх досліджень в той час як серед населення в віці від 30- 60 років виїхати за кордон хотіли б 34%, то серед населення молодше 30 років присутні більш сумні тенденції - 64%. За даними соціологічного дослідження компанії Соціс: в Топ 5 проблем які турбують наших громадян є – Воєнний конфлікт на Сході, низький рівень зарплат та пенсій, корупція в органах центральної влади, високі тарифи, відсутність роботи. Дивлячись на все це, влада втрачає довіру народу, тобто по суті, свою владу, а країна втрачає, найдорожче - своїх громадян. Положення справ, нас шокували, і наша команда вирішила провести власне дослідження в місті Кропивницькому", - заявила лідерка молодіжного крила Радикальної Партії Тетяна Телих.

Молоді Радикали опитали 100 студентів віком від 18 до 22 років.

Результати були наступні: 
 3% опитаних не дали відповіді
 14% ще не визначилися
 9% бажають шукати кращої долі іншому місті 
 68 % ПЛАНУЮТЬ ВИЇХАТИ ЗА КОРДОН ПРАЦЮВАТИ АБО НА ПОСТІЙНЕ МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ
 І лише 6% хочуть залишитися в Кропивницькому. 
Причиною таких тенденцій самі респонденти вважають: відсутність гідної роботи, низькі заробітні плати, прагнення отримати кращу освіту та найбільше зазначили, що мають надію отримати кращі умови для життя. Варто тільки задуматися, що 68% творчої, працьовитої, розумної молоді хочуть покинути рідну країну і натомість розбудовувати та збагачувати інші держави.

"Ми, як молоде покоління, повинні розвивати власну державу", - запевнила Тетята Телих.

Молодіжне Крило РПЛ пропонує: 

 Для того, щоб забезпечити роботою молодь після закінчення ВНЗ створити конкурсні місця на провідних підприємствах. Тобто компанії подають заявки з вакантними місцями до навчальних закладів- від студентів приймаються заявки для участі в конкурсі і як результат, найкращих буде прийнято на роботу;
 Проведення екскурсій для студентів, ознайомлення їх з діяльністю підприємств та організацій. Проведення проф.. орієнтацій них лекцій;
 Часто ми стикаємося з такою проблемою як «досвід роботи». Для вирішення цієї проблеми ми пропонуємо в літій час надавати місця роботи для підвищення рівня кваліфікації та компетентності. Для можливості реалізувати свої знання на практиці, отримати прибуток для нормального існування.
 Наступною проблемою з якою стикається молодь йдучи в доросле життя- це житлові умови. Покидаючи батьківську домівку постає питання «Куди йти? Що далі? Знімати квартиру за 3000 грн, при заробітній платі в 3500, бо можливість купити житло щонайменше за півмільйона гривень не кожна людина має, не кажучи вже про молодь. Тож наша пропозиція це запровадження лояльної програми оплати житла - частинами, для перспективної та активної молоді міста.

На своїй сторінці в фейсбуці лідерка молодіжного крила РПЛ прокоментувала сьогоднішні події так:

"Ми прийшли з ініціативою впровадження проекту 'Молодь задля майбутнього'!  Але нас вразила байдужість! Саме байдужість в очах депутатів, які сиділи і копирсалися в своїх телефонах під час виступу! Як можна довірити байдужим людям керувати містом?
АЛЕ МИ НЕ ЗДАМОСЯ! НАС ПОЧУЮТЬ! МИ ЦЬОГО ДОБ'ЄМОСЯ!"

Медіа

Прочитано 1669 разів
Останнє редагування Вівторок, 19 грудня 2017 17:13
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+