У Кропивницькому затримали злодія на "гарячому"

Вівторок, 19 грудня 2017 12:49

Вчора, 18 грудня, один із екіпажів патрульної поліції отримав виклик, у якому заявниця повідомила, що до її квартири в одній із багатоповерхівок по вулиці Космонавта Попова проникла невідома особа.

Екіпаж невідкладно попрямував за адресою виклику. Прибувши на місце, патрульних зустріла заявниця, яка повідомила про те, що виявила факт незаконного проникнення невідомих осіб до її приватного помешкання. Після чого відразу викликала патрульних.

Піднявшись разом із заявницею до її квартири, правоохоронці виявили явне суттєве пошкодження вхідних дверей. Із дозволу господарки патрульні зайшли до квартири. Обстеживши житло, поліцейські виявили невідомого чоловіка, який не зміг чітко пояснити причини свого перебування у чужій квартирі.

Патрульні провели поверхневу перевірку громадянина. У результаті огляду поліцейські виявили у чоловіка три предмети, зовні схожі на бойові набої до автоматичної зброї калібру 5.45. Зі слів чоловіка, він їх ніби то випадково знайшов на вулиці.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Кропивницького відділу поліції для подальшого з’ясування усіх обставин справи.

Прочитано 665 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+