Кропивницька міськрада вказала на помилку в Держгеокадастрі. ФОТО. ВІДЕО

Четвер, 29 березня 2018 17:16

Сьогодні, 29 березня під час сесії міськради виступив Михайло Демченко депутат від Радикальної Партії Олега Ляшка з приводу незаконого привласнення берегу річки Сугоклей.

За допомогою плаката Демченко намагався донести до міської влади, те, що з такими темпами ми позбавимося місця для громадського відпочинку.

"Комусь виділили земельну ділянку 7,5 га включаючи берег річки і саму річку. Таку інформацію мені надали громадяни міста, які прийшли до річки Сугоклея ловити рибу, а їм сказали, що це вже приватна власність. Тоді я знайшов інформацію у кадастровій картці, де вказано, що це державна власність за цільовим призначенням введення садівництва за площею 7,4 га включаючи берег річки. Звертаюсь до пана Владова. Прошу вас надати повну інформацію про цей участок землі", - закликав с трибуни Михайло Демченко.

Після закінчення перерви начальник управління земельних відносин надав радикалу роз'яснення, в якому йдеться про, те, що це якась помилка в Держгеокадастрі, і взагалі, ця ділянка відноситься до Маловисківського району Кіровоградської області.

 

Медіа

Прочитано 908 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+