Кропивницьку міськраду просять не будувати церкву на місці скверу слави

Четвер, 29 березня 2018 22:05

 

Сьогодні, 29-го березня під час сесії у Кропивницькій Міській раді Лариса Демченко, вчитель вищої категорії, виступила перед депутатами від імені всіх малозабезпечених сімей міста з проханням не будувати церкву на місці скверу слави. 

Пенсіонерам в наш час не вистачає коштів на проживання і залишається лише продавати свої речі на «барахолці», щоб хоч якось вижити.

"Ми мешканці міста Кропивницького - пенсіонери, інваліди, малозабезпечені сім'ї вимушені продавати свої речі на "барахолці" у сквері слави. Тому звертаємося до вас з проханням допомогти у вирішені питання щодо, подальшого існування цього ринку. У зв'язку з рішенням міської сесії від 20.02.18 року у сквері планується будівництво храму. Ми завжди намагалися зберігати чистоту і порядок в сквері. У нашому місті існує собор, існує значна кількість храмів і церков. Просимо з повагою та розумінням віднестись до нашого прохання і залишити місце для торгівлі в сквері слави. Не забирайте у нас останньої змоги пережити кризове становище в нашій країні», - зазначила громадська активістка Лариса Демченко.

За словами міського голови торгівля у сквері слави є не санкціонованою і ніде не зареєстрованою.У

"Ми розуміємо що людям важко, але той хаус, що є сьогодні у нашому місті, не повинен бути. Треба щось з цим робити", - зазначив Андрій Райкович.

 

Прочитано 685 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+