Кропивницька міська рада проситиме дозволу перевозити стоячих пасажирів у транспорті

Понеділок, 14 червня 2021 12:57

Сьогодні, 14 червня, під час щопонеділкової апаратної наради, Кропивницький міський голова Андрій Райкович дав доручення підготувати повторне звернення до голови ОДА, Кабінету міністрів України з проханням переглянути норму, що вимагає перевозити в громадському пасажирському транспорті лише пасажирів по сидячих місцях. Нині Кропивницький, які вся Україна знаходиться в «зеленій» карантинній зоні, тож послабити вимоги до перевезень цілком логічно, переконаний міський голова. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сторінку міської ради у Фейсбук.

Через ковідний карантин місто переживає надзвичайно складну ситуацію з перевезеннями і жодна економіка не спроможна безболісно витримати такі умови.

- Ми з шкіри лізли, щоб створити парк нового габаритного транспорту, розрушити монополію. Але, створивши підприємство, на превеликий жаль несемо збитки. Навантаження на тролейбуси і автобуси мінімізоване, - прокоментував Андрій Райкович. - Народ стоїть на зупинках. Мерзнув взимку, тепер під дощем чи під сонцем. Підприємство не зводить кінці з кінцями, бо в місті 80 тисяч пільговиків, 17 тисяч із них - пенсіонери за віком, на яких Уряд не виділяє жодної гривні компенсації за безкоштовний проїзд. Вся країна вже у “зеленій зоні”. Якщо дотримуватись правил, їздити в масках, у напівзаповнених автобусах і тролейбусах, вже зможемо відчутно виправити проблему.

 Фото: Горинь. інфо

Прочитано 566 разів
Останнє редагування Понеділок, 14 червня 2021 14:41
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+