Кропивничанин створив набір мініатюр "Мордорські мародери" Рекомендовані

Понеділок, 30 травня 2022 10:29

Житель Кропивницького Володимир Крутоус створив набір мініатюр "Мордорські мародери". Фото робіт він виклав у соціальній мережі Фейсбук на своїй сторінці, передає mandarin-news.

«Це моя відповідь іноземним виробникам мініатюр,» - написав Крутоус.

Мініатюри ілюструють, що російські окупанти викрадали з будинків українців. 

Користувачі мережі оцінили роботи автора позитивно: «Клас! Дуже влучно!», «Актуально»,«О! Те, що треба! Влучно!»,«Це просто бомба!».

Так, за словами Володимира, військово-історичною мініатюрою він займається близько 30 років.                                 

Ідею розробити мініатюри рашистів-мародерів взяв у мережі.

«Прибалтійський художник створив діораму про російських мародерів. І там був москалик з унітазом. Я від цього відштовхнувся і створив ще кілька авторських мініатюр на цю тему.

 

Фігурки створені з пінопласту і дерева. Розфарбовані акрілом. Поки що мініатюр 4 штуки. Скільки їх взагалі буде - не знаю... Витратив на виготовлення тиждень», - каже Володимир.

Роботи автора можна побачити в кав'ярі "Пончо". З іншими робота автора можна ознайомитись у художньому музеї та на сторінках його блогу.

Нагадаємо, литовець Томас Упскас створив колекцію фігурок рашистів та виставив її на аукціон. Модельки ілюструють, як російські окупанти грабували українські будинки, забираючи все, що можна винести. Стартова ціна на аукціоні – 2 тисячі євро. Усі гроші підуть на допомогу Україні.

 

Прочитано 792 разів
Останнє редагування Вівторок, 31 травня 2022 17:47
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+