Війна забрала життя ще трьох бійців з Кіровоградщини

Понеділок, 30 травня 2022 09:23

У боях з російськими солдатами загинули троє бійців з Кіровоградської області — Юрій Ювшин, Олег Дашкевич та Володимир Вдовіченко. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Суспільне.

Про загибель жителя селища Капітанівка Юрія Ювшина на своїй сторінці у Facebook розповів голова Новомиргородської громади Ігор Забажан. Про дату, час та місце прощання з захисником повідомлять згодом.

29 травня у селі Надлак Голованівського району попрощалися з військовим Олегом Дашкевичем. Коли і за яких обставин загинув боєць, на сторінці Надлацької громади у Facebook не повідомили.

У селищі Компаніївка Кропивницького району 30 травня поховають 47-річного штаб-сержанта Володимира Вдовіченка. Захисник загинув 27 травня 2022 року поблизу Олександрівки Херсонського району, повідомляють на офіційній сторінці громади у Facebook.

З 2014 року чоловік брав участь в антитерористичній операції. З жовтня 2020 року проходив службу за контрактом. Володимир Вдовіченко був патріотом та професіоналом своєї справи. Завжди допомагав та був прикладом для всіх колег по службі.

Фото: Суспільне Кропивницький. 

Прочитано 2202 разів
Останнє редагування Понеділок, 30 травня 2022 10:29
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+