Дивовижний порятунок на Кіровоградщині: з балкона багатоповерхівки випав голий молодик

Четвер, 06 лютого 2020 09:20
Дивовижний порятунок на Кіровоградщині: з балкона багатоповерхівки випав голий молодик Фото: https://glavcom.ua/

З четвертого поверху будинку №75, що на вулиці Героїв України у Світловодську, випав абсолютно голий молодий чоловік. Надзвичайна подія сталася цього тижня, з посиланням на Світловодськ вечірній повідомляє mandarin-news.

Потерпілого доправили до травматологічного відділення Світловодської ЦРЛ. Його завідувач Руслан Кулик розповів, що чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, втратив кілька зубів. Переломів кінцівок чи пошкоджень внутрішніх органів немає. Стан його задовільний. Про причини, які його призвели до такого стану, нічого не розповідає. 

Начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий повідомив, що потерпілий 1983 року народження живе з мамою, яка того дня закрила його у квартирі і вранці пішла на роботу. Він сам щось пначебто оправляв на балконі і…  випав. Зі слів мами і сина, історія виглядає саме так.

Підозр на те, що хтось сприяв його падінню з четвертого поверху, немає. Як і сумнівів у тому, що чоловіку поталанило не розбитися, падаючи з четвертого поверху. 

Прочитано 1089 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+