Штормове попередження на Кіровоградщині: стало відомо, коли негода мине

Середа, 05 лютого 2020 16:45
Штормове попередження на Кіровоградщині: стало відомо, коли негода мине Фото: https://espreso.tv/

Жителів Кіровоградщини другий день поспіль попереджають про штормову негоду І рівня небезпеки. Про це з посиланням на обласний центр з гідрометеорології повідомляє mandarin-news.

Вночі 6 лютого по місту Кропивницький та по Кіровоградській області очікуються пориви вітру швидкістю 15-20 м/с, хуртовина. Протягом доби на дорогах ожеледиця, – йдеться у повідомленні.

За інформацією місцевих синоптиків, такі погодні умови відповідають критеріям І (жовтого) рівня небезпеки.

Загалом у четвер, 6 лютого, на території Кіровоградщини очікується хмарна погода. Вночі помірний, вдень невеликий сніг. Вночі хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с, вночі пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі – 1-6° морозу, вдень – від 4° морозу до 1° тепла.

У Кропивницькому вночі помірний, вдень невеликий сніг. Вночі хуртовина. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с, вночі пориви до 15-20 м/с. Температура повітря вночі – 3-5° морозу, вдень – 0-2° морозу.

7-8 лютого на Кіровоградщині буде хмарно з проясненнями. У п’ятницю, 7 лютого, часом невеликий сніг, у суботу –без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі – 5-10° морозу, вдень – 0-5° морозу.

9-10 лютого – без опадів. Температура повітря вночі – 2-7° морозу, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

Прочитано 1030 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+