Штормова негода на Кіровоградщині: обірвані електропровода, повалені дерева та застряглі автівки (ФОТО)

Четвер, 06 лютого 2020 10:00

Протягом 5-6 лютого на території області спостерігалось погіршення погодних умов у вигляді дощу, мокрого снігу, поривів вітру до 15-20 м/с тощо. Про це з посиланням на У ДСНС повідомляє mandarin-news.

Для ліквідації наслідків негоди рятувальні підрозділи Кіровоградської області протягом зазначеного періоду залучались 19 разів. З них 8 – для вилучення автомобілів з ускладнених ділянок доріг (вилучено 9 одиниць техніки, 7 вантажних та 2 легкові автомобілі (всього 10 осіб)) та 11 – на прибирання аварійних дерев, що впали на проїжджу частину дороги.

Від У ДСНС в області залучалось 29 одиниць техніки та 76 чоловік особового складу.

Також на ліквідації наслідків негоди на дорогах державного та територіального значення працювали всі підрядні організації Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області. Наразі всі дороги оброблені, проїзд забезпечено. Місцями утворюється ожеледиця, та машини продовжують свою роботу на цих ділянках.

До роботи, загалом, залучалися 126 робітників дорожнього господарства та 116 одиниць техніки. Витрати пального склали 12 140 літрів, посипних матеріалів – 2 338 тонн.

Внаслідок негоди без електpопостачання залишилися 57 населених пунктів Кіpовогpадської області (з них 11 – частково) у Петpівському, Голованівському, Кpопивницькому, Світловодському, Маловисківському, Олександpійському, Олександpівському, Новоукpаїнському pайонах. До ліквідації поривів залучили бpигади pайонів електpичних меpеж ПpАТ "Кіpовогpадобленеpго" та спецтехніку.

 

Прочитано 645 разів
Останнє редагування Четвер, 06 лютого 2020 09:54
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+