Дигер з Кіровоградщини підпалив колишній кінотеатр у Полтаві (ВІДЕО)

Понеділок, 26 липня 2021 14:19

Сьогодні, 26 липня, близько 10-ої години ранку, виникла пожежа в приміщенні колишнього кінотеатру імені Котляревського. Дим ішов з підвалу будівлі. Горіло сміття. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Полтавську хвилю та  Новини Полтавщини. 

Зловмисника помітила охорона приміщення. Працівника «Явора» затримали молодого чоловіка, який саме вилазив із закритого будинку, та викликали поліцію. Патрульна поліція, яка прибула на місце події почала допитувати чоловіка: хто він та як потрапив усередину згорілої будівлі.

Вдалося встановити, що чоловік 1997-го року народження приїхав до Полтави з Кіровоградської області, а себе назвав дигером.

Довідка: Дигер — людина, що подорожує штучними підземеллями. Дигерів цікавлять переважно комунікації (дренажні системи, підземні річки та ін.).

Під час спілкування з правопорушником поліціянти почули запах диму, який ішов із закритого приміщення колишнього кінотеатру. Правоохоронці викликали ДСНСників та слідчо-оперативну групу. Деталі події продовжують встановлювати слідчі ГУ Нацполіції Полтавщини.

Відео: Телеграм-канал Фонтанзамільйон

Медіа

Прочитано 255 разів
Останнє редагування Понеділок, 26 липня 2021 15:32
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+