Траса Кропивницький-Миколаїв: неконструктивний тиск та натяк на новорічний подарунок (ФОТО)

Вівторок, 12 листопада 2019 10:00

На виконання доручення Міністра інфраструктури Владислава КрикліяДП «Миколаївський облавтодор» терміново приступив до робіт по забезпеченню проїзду дорогою державного значення Н-14 (Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв). Про це mandarin-news повідомили в пресслужбі підприємства.

Незваючи на скрутне матеріально-технічне становище ДП «Миколаївського облавтодора» та тиск, який здійснюється неконструктивними силами, підприємство продовжує виконувати свої безпосередні обов’язки, а саме забезпечувати проїзд на автомобільних дорогах Миколаївської області, – наголосили в адміністрації підприємства.

Там додали:

Як і зазначив Міністр Владислав Криклій, проїзд на автомобільній дорозі Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв (в межах Миколаївської області) до нового року буде забезпечено силами ДП «Миколаївського облавтодору».

Неконструктивним тиском, вочевидь, керівництво підприємства вважає санкціоновані обшуки, які провели представники УСБУ та ГУ Нацполіції регіону у приміщеннях Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, ДП «Миколаївський облавтодор» та підрядних підприємств, таких як ТОВ СК «Автострой» (м. Одеса).

Світлина від Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

Світлина від Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

Світлина від Служба автомобільних доріг у Миколаївській області.

Прочитано 1219 разів
Останнє редагування Вівторок, 12 листопада 2019 09:50
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+