Протести на Кіровоградщині: у ситуацію втрутиться новий голова облдержадміністрації (ФОТО)

Вівторок, 12 листопада 2019 09:20

У Свiтловодську протестували проти свавiлля СП ТОВ «Свiтловодськпобут» та бездiяльностi мiської влади щодо забезпечення мiста теплом. На акцiю на головнiй площi мiста зiбралися кiлькасот мiсцевих жителiв, з посиланням на Свiтловодськ вечiрнiй повiдомляє mandarin-news.

Майже двi з половиною години люди обурювалися безладом у мiському господарствi, бездiяльнiстю мiської влади, свавiллям монополiста – СП ТОВ «Свiтловодськпобут». Спроби власника пiдприємства Олександра Яременка схилити людей на свiй бiк, зваливши усю провину на мiську владу i мiського голову особисто, результату не дали. Його пояснення щодо подальших дiй на iмпровiзованiй сценi перед доведеними до вiдчаю людьми та у кулуарах мiськради перед кiлькома журналiстами дуже вiдрiзняються, тож i довiри не викликають. Зрозумiло одне – на мiсцевому рiвнi справа не зрушить з мiсця, мiсто вже опинилося перед техногенною катастрофою, є реальна можливiсть повторити сумний досвiд  Алчевська.  

Тож за пiдсумками виступiв люди одноголосно ухвалили резолюцiю мiтингу, яку вирiшили направити до офiсу Президента України, до Кiровоградської ОДА, до Свiтловодської мiської ради. За неї одностайно проголосували всi учасники мiтингу-протесту.

Для того, щоб допомогти вирiшити проблему з опаленням, до Свiтловодська сьогоднi, 12 листопада, приїде новопризначений голова Кiровоградської ОДА Андрiй Балонь. Цього вiзиту домiгся депутат мiськради Анатолiй Кучугурний, присутнiй на представленнi посадовця – той зустрiвся з ним особисто пiсля заходу. 

Прочитано 927 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+