Будете літати всі: посадовець з ОДА «наїхав» на спецінспекцію Кропивницького (ФОТО)

П'ятниця, 21 лютого 2020 11:20

Начальник спецінспекції Кропивницького розповів про тиск посадовця з будівлі облдержадміністрації. Про це з посиланням на допис Андрія Максюти у Фейсбуці повідомляє mandarin-news.

Розцінюю це як тиск. Прошу прочитати тих, чиї прізвища мені назвав посадовець. Отримали скаргу від громадян за оці горшки-вазони на проїздній частині по вулиці Чорновола. Це порушення ПДР і Правил благоустрою. Пішов інспектор спецінспекції робити свою роботу – складає протокол на посадову особу обласного органу влади. Телефонують звідти і кажуть: "Це поставили ми. Бо з двору важко виїзжати –паркуються тут всі. Якщо Балонь чи Чорноіваненко не зможуть виїхати з двору – будемо літати і ми тут, і ви там всі будете літати: і ти, і Райкович", – йдеться у дописі Андрія Максюти.

За словами посадовця, спецінспекція таки склала протокол на керівника КП управління будинками облради за порушення правил благоустрою не зважаючи на таку заяву посадовця-дозвонювача. 

Андрій Балонь Олександр Чорноіваненко, чий підлеглий Ігор Сємідєтний? Саме він телефонував мені з такою заявою. Ми просто виконуємо свою роботу! З повагою ставлюся до керівництва області, але є інші способи унеможливити паркування біля в'їзду у двір органу влади. І не треба мені такі заяви робити –ми, представники влади, маємо бути прикладом для інших, а не провокувати на порушення. Люди бачуть ці горшки на дорозі –і собі потім ставлять. Кажуть: "А що, їм можна, а нам ні?", – обурюється начальник спецінспекції.

Світлина від Андрія Максюти.

Представники громади Кропивницького поскаржились до спеціалізованої інспекції на встановлення вазонів на проїзній частині по вулиці Чорновола, що є порушенням як правил дорожнього руху, так і благоустрою. Оскільки це майно знаходиться у власності обласної ради та громади, ОДА не управляє ситуацією і не має відношення до обмежень руху на проїзній частині. Навпаки, виступаємо за дотримання принципів законності та правопорядку, –прокоментував цю ситуацію голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь.

 

Світлина від Андрія Максюти.

Світлина від Андрія Максюти.

Прочитано 1475 разів
Останнє редагування Понеділок, 24 лютого 2020 08:59
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+