«Автономні» жителі Кропивницького доплачуватимуть за підвали та горища (ВІДЕО)

Вівторок, 12 листопада 2019 12:00
«Автономні» жителі Кропивницького доплачуватимуть за підвали та горища (ВІДЕО) Фото: http://n-slovo.com.ua/

У Кропивницькому власники «автономок» платитимуть за централізоване опалення під'їздів, підвалів, горищ та комор так само, як і мешканці, що користуються послугами централізованого теплопостачання. Про це розповів директор комунального підприємства «Теплоенергетик» Олександр Чельник, з посиланням на Суспільне повідомляє mandarin-news.

За словами посадовця комунального підприємства, до 2020 року мешканці багатоповерхівок повинні обрати надавачів послуг з утримання будинків. Вони мають утеплити місця загального користування – це вхідні двері, вікна під’їздів, щоб зменшити втрати тепла. Після цього можна буде розраховувати тариф згідно з методикою Міністерства регіонального розвитку та будівництва.

Методика передбачає, що 20% тепла, яке було подане згідно лічильника обліку теплової енергії на будинок, буде розподілена між усіма жителями цього будинку, – наголосив Олександр Чельник.

Він підкреслив – мешканці багатоповерхівки мають платити незалежно від того, якою системою опалення вони користуються – центральною або автономною.

Разом із тим, для цього потрібно провести інвентаризацію багатоповерхівок. Це планують зробити до кінця наступного року.

Медіа

Прочитано 1678 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+