У Кропивницькому сьогодні відкрився "Зразковий двір" (ФОТО)

Субота, 27 жовтня 2018 17:02

Сьогодні, на вулиці Попова, 26 на окрузі №2, відбулося свято в честь відкриття "Зразкового двору" – про це повідомляє mandarin-news.

«Зразковий двір» готували протягом трьох місяців літа. Спільними зусиллями мешканців округа та депутата міської ради Рафаела Санасаряна було покладено асфальтну дорогу, зроблено ремонт в під’їздах, оновлено дитячий майданчик, поставлено лавочки для відпочинку, встановлено плафони.

Житель округу №2 Сергій Валентинович знає цей двір дуже давно. Чоловік говорить, що раніше на цьому місці було тільки болото, вночі через відсутність освітлення неможливо було людям іти, а дітям не було місця, щоб погратися. Проте зараз, на його думку, все змінилось на краще:

Живу тут з того часу, як тільки квартиру отримав. Двір був жахливий: яма на ямі, калюжа на калюжі, дороги взагалі не було, болото всюди, освітлення відсутнє, не видно навіть куди йдеш. А зараз зробили чудово! Майданчики от є для дітей. Раніше дітям не можна було ні на роликах кататися, нічого. Ви і самі бачите, - розповів Сергій Валентинович.

 

Ігор Іванович також житель двору. Він задоволений тим, що в його під їзді встановили пандус:

Я дуже задоволений тим, що тут збудували. Навіть зробили те, на що ми не розраховували – в нас біля під’їзду пандус зробили, щоб нам з коляскою було зручно. Все супер, у нас питань ніяких нема, - посміхається чоловік.

 

Атмосферу для свята створювали запрошені депутатом міської ради Рафаелем Санасаряном та його командою гості:

Дітей розважали аніматори в костюмі Фіксиків.

Для більш дорослої аудиторії співали вокалістка Вікторія та народний аматорський ансамбль пісні і танців «Горлиця».

А запрошені баскетболісти влаштували змагання.

Протягом заходу всі охочі отримали можливість долучитись до розіграшу лотереї, головним призом якої став наручний годинник.

Людмила Іванівна, не живе у відтепер «Зразковому дворі», але прийшла подивитися на його відкриття. За її словами подія цікава, головне, щоб дітям подобалось:

Свято цікаве. Головне,що  дітлахам є чим зайнятися, фіксіки їх забавляють. І хлопці на майданчику (баскетболісти – ред.) також молодці, - говорить жінка.

Прочитано 1529 разів
Останнє редагування Понеділок, 29 жовтня 2018 10:55
Оцініть матеріал!
(4 голосів)

Додати коментар


+