Під гаслом «За мир в Україні» на Кіровоградщині відбувся стрітбольний турнір

Четвер, 19 липня 2018 09:56

У середу, 18 липня, у Гайвороні відбувся стрітбольний турнір, який пройшов під девізом «За мир в Україні». Організатором даного заходу є Гайворонська районна громадська організація баскетбольного клубу «ГАЙВОРОН», а одним із спонсорів – Гайворонська районна організація Радикальної Партії Олега Ляшка.

Приємно відзначити, що в цьому році вдалося зібрати рекордну кількість баскетболістів із Гайворона. Всього взяли участь у змаганнях 24 гравці, всі вихованці Гайворонського баскетбольного клубу (тренер Артур Будагян) та ветерани баскетболу міста (12 команд). Правила гри прості - три учасники в кожній команді, одне баскетбольне кільце і м'яч.

«Сьогодні, коли країна охоплена низкою проблем, важливо, щоб молодь не залишалася осторонь. Вважаю, що підтримуючи молодь ми підтримуємо наше майбутнє. В період, коли країна бореться за цілісність, то спорт, один із інструментів об'єднання. Маю надію, що найближчим часом наші  хлопці битимуться тільки за спортивні трофеї і на спортивних майданчиках, а не на полях бойових дій. З великим задоволенням і надалі буду підтримувати цікаві та потрібні ініціативи», - зазначив депутат Гайворонської міської ради від РПЛ Олег Томашевський.

Нагороди розігрували в командних змаганнях та в індивідуальних номінаціях. Переможцями стали Сомик М., Соломинчук О. та Хлівнюк П. Усі учасники турніру були нагороджені грамотами, а переможці - грошовими сертифікатами.

 

Прочитано 934 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+