Заступником голови Кіровоградської обласної ради став екснардеп

П'ятниця, 11 грудня 2020 14:48

Одним із заступників Кіровоградської обласної ради став Лінько Дмитро, екснардеп та представник політичної партії "Радикальна партія Олега Ляшка" в новій обласній раді, а також керівник громадської організації "Федерація Захисників України". Про це повідомляє mandarin-news.

Так, за результатами таємного голосування його кандидатуру підтримали 47 депутатів, проти проголосували - 12. У свою чергу Дмитро Лінько подякував виборцям за довіру представляти їхні інтереси в обласні раді.

"В час кризи та економічно важкої ситуації, першочерговим своїм завданням я бачу створення соціального захисту та допомоги, а також комфортних умов для життя в нашій області.

Важливе не просто вирішення тих формальних завдань, які стоять перед нами, але й ініціатива, зокрема, залучення інвестицій для створення нових робочих місць", - розповів під час промови Лінько.

Він переконаний, аби вирішувати подальші проблеми та завдання потрібна консолідація влади.

Нагадаємо, сьогодні, 11 грудня, під час продовження першої сесії депутатів восьмого скликання Кіровоградської обласної ради обрали голову обласної ради Шульгу Сергія, першого заступника Юрія Семенюка, а також заступників : Вадима Волканова та Дмитра Лінька. Початок сесії депутатів нового скликання перервався 8 грудня. Тоді надійшла інформація про замінування сесійної зали.Приміщення перевіряли близько 5 годин. Після цього засідання не продовжилось, а апарат розійшовся у своїх справах. 

Прочитано 1407 разів
Останнє редагування П'ятниця, 11 грудня 2020 16:58
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+