Офіс президента «зливає» кіровоградський осередок « Слуга народу»

Вівторок, 08 грудня 2020 20:11

Під час сьогоднішнього засідання обласної ради відбувалось чимало дивних речей , серед яких і вже нашумівше «замінування», яке стало причиною повноцінного «зриву» сесії.
Під час виступу Сергія Шульги ( ПП «Слуга народу»), як кандидата на посаду голови обласної ради, до головуючого засідання Сергія Коваленка підійшов представник поліції, та повідомив йому про ймовірне замінування приміщення ОДА. Після чого, Сергій Коваленко, без оголошення перерви, попросив всіх присутніх покинути залу.
В цей час, дехто з присутніх не звернув уваги на те, що онлайн-трансляція продовжувала вестись і записувати звук з усіх мікрофонів.

Саме так вдалось зафіксувати досить цікаву розмову голови ОДА Андрія Назаренка з Сергієм Шульгою. В розмові, Назаренко вмовляє Шульгу зняти свою кандидатуру на посаду голови ради.

Як стало нам відомо з інсайдерських джерел, Офіс Президента домовився з Юлією Тимошенко про передачу Кіровоградської області - БЮТу, а саме - Олександру Чорноіваненку.

Інсайдер також впевнений, що ці події і є підтвердженням того, що Офіс Президента провів перемовини з Юлією Тимошенко.


«Що натомість має зробити для «Слуг» сила Тимошенко, ми скоро побачимо у Верховній Раді під час голосування. Але підтвердження таких торгів посадами ми сьогодні точно отримали, -говорить інсайдер з депутатського корпусу»

 

Також, за словами інформатора, після програних виборів у Кривому Розі і «зливу» всього осередку Кіровоградщини, команді Зеленського можна забути про наступні вибори.

Медіа

Прочитано 2218 разів
Останнє редагування Середа, 09 грудня 2020 20:07
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+