Кропивницький депутат заперечує свою заяву про складання повноважень.ВІДЕО

Середа, 11 квітня 2018 15:56

Про це вчора, під час прес-конференції у міській раді Кропивницького повідомив Андрій Табалов.

За словами секретаря міської ради, наразі з юридичним управлінням міської ради проводяться консультації щодо подальших дій. Щодо факту фальсифікації, то це питання належить до компетенції правоохоронних органів, до яких має звернутись автор заяви особисто.

- Минулого тижня я мав розмову з депутатом від фракції БПП “Солідарність” Богданом Товстоганом, у якій йшлося про те, що заяву, яку озвучив міський голова під час останнього засідання сесії міської ради, депутат не підписував, - зазначив Андрій Табалов. - Щоб прояснити ситуацію, депутат Товстоган від руки написав нову заяву про факт фальсифікації його попередньої заяви про складання депутатських повноважень.

Крім того Андрій Табалов зазначив, що депутат Товстоган у 2017 році сумлінно відвідував засідання сесії міської ради — із 17-ти засідань він був присутній на 12-ти. Також Богдан Товстоган регулярно відвідував засідання постійної комісії з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку, членом якої він є. До щорічного звіту депутата у секретаря міської ради також не виникло зауважень. 

 

 

Медіа

Прочитано 755 разів
Останнє редагування Середа, 11 квітня 2018 16:22
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+