Колишній очільник СБУ розповів, чому російські спецслужби погрожували лідеру Радикальної партії. Відео

Вівторок, 12 грудня 2017 10:00

Так, за словами Наливайченка, рішення про вбивство Ляшка російські спецслужби прийняли через допомогу, яку надавав політик українським військовим у зоні АТО.

“Я вам розповім одну історію про 2014 рік. Я сам був на передовій – у Луганську, і нікого, крім Олега Ляшка з командою, там не бачив. Тільки за це йому пішли погрози від російських спецслужб”, – розповів тодішній голова СБУ в ефірі телеканалу NewsOne.

Політик зазначив, що його відомство зробило усе необхідне для захисту Ляшка.

“Що зробили фахові офіцери СБУ, якими я керував? Завели справу по захисту Ляшка, щоб його не знищили. А я стверджую, що ворожі спецслужби по ньому “працювали”. Ми затримали тих, хто погодився виконати замах на нього. Таким чином Олега Ляшка убезпечили”, – підкреслив Наливайченко.

Зазначимо, про загрозу своєму життю від російських спецслужб повідомляв й однопартієць Ляшка – Ігор Мосійчук, на якого також був вчинений замах.

“Ні для кого з ворогів Кадирова – Путіна небезпека не минула. Ми живемо в постійному очікуванні нових замахів і нових найманих вбивць”, – заявляв політик.

У свою чергу командир батальйону імені Джохара Дудаєва Адам Осмаєв заявив,що його дружину Аміну Окуєву вбили ті самі люди, які вчинили замах на Мосійчука.

Медіа

Прочитано 676 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+