Кропивницькі радикали продовжують допомогати тим, хто цього потребує.ФОТО

Субота, 16 грудня 2017 14:55

Активісти та депутати Радикальної Партії Олега Ляшка, вже тривалий час допомогають кропивничанці Людмилі Одудовій. Жінка виховує 14-річного сина з інвалідністю самостійно, їй потрібна допомога тому вона звернулася до Радикальної Партії у пошуках надії та підтримки.

Вона отримала кімнату від місцевої влади, за якою довго стояла в черзі, тепер проживає в ній разом з сином.Раніше доводилося переїжджати з місця на місце в пошуках квартири. Коли Людмила перебралася вже до власного житла, дізналася, що на ній борг за водопостачання, який залишився від минулих господарів. Юрій Давиденко активіст від РПЛ, звернувся до голови правління водоканалу, щоб члени комісії під час засідання переглянули питання щодо боргу. В результаті його списали, але у Людмили була  і своя заборгованість. Яку вона власними силами не могла погасити. Тож члени Радикальної Партії зібрали кошти і допомогли розвіяти фінансову кризу, оплатили борг і встановили лічильник на воду для того щоб жінка могла контролювати свої витрати. 15 грудня, депутат Подільської Районої Ради від РПЛ Володимир Муравйов завітав до Людмили, та встановив захисну рамку, навколо лічильника, щоб ніхто не зміг його випадково пошкодити. На свята члени РПЛ вже символічно вітають та дарують приємні подарунки жінці. 

"Я дуже вдячна Радикальній Партії за те, що не відвернулися від мене, дякую за допомогу та підтримку, дуже приємно, що є такі люди які готові стати опорою у скрутний момент", - зазначила Людмила Одудова.

 

Прочитано 1059 разів
Останнє редагування Субота, 16 грудня 2017 17:47
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+