В конфлікті довкола "Європейського ринку" у Кропивницькому з'явилась третя сторона

Вівторок, 06 жовтня 2020 16:37

Підприємці ринку «Європейський»  в обласному центрі  звернулися за підтримкою до міської ради у вирішенні свого конфлікту, пов’язаного з нарахуванням невиправданого, на їхню думку, підвищення орендної плати за власні торгівельні об’єкти. Від імені представників малого бізнесу ринку сьогодні, 6 жовтня, перед початком пленарного засідання двадцять другої сесії міської ради Кропивницького виступила підприємиця Тетяна Данилова. Вона висловила великі сподівання на зустріч з міським головою Андрієм Райковичем, яка має відбутися у середу, 7 жовтня. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на міську раду Кропивницького.

Очільник міста звернув увагу підприємців, що єдиним законним способом розв’язання конфлікту є  судовий розгляд справи.

- Ви почали формувати свої фінансові стосунки  з іншими фізичними особами-підприємцями майже 14 років тому без належного документального їх оформлення, що  і призвело до сьогоднішніх ваших претензій, - наголосив очільник міста. -  Міська рада не відсторониться від участі, вона займе позицію в інтересах громади та трудового колективу. Ми зможемо виступити третьою стороною та ініціювати розгляд конфлікту у судових органах.

 Нагадаємо, підприємці ринку "Європейський" протестували перед міськрадою Кропивницького та АТОвця змушують взяти в оренду свій же магазин. 

Прочитано 422 разів
Останнє редагування Вівторок, 06 жовтня 2020 16:54
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+