У Кропивницькому викрили збут фальсифікованого алкоголю відомих марок

Середа, 14 липня 2021 16:11

Неконтрольовані доходи збагачували алкогольних «ділків».

У липні цього року співробітники податкової міліції спільно з прокуратурою області викрили та припинили  злочинну схему групи осіб, до якої входило понад 10 людей. Вони організували на території обласного центру незаконний збут фальсифікованих алкогольних напоїв через мережу  підконтрольних магазинів, яких в народі називають «Наливайки». Про це повідомляє mandarin-news з посилання ДФС у Кіровоградській області.

За результатами санкціонованих судом обшуків припинена незаконна діяльність цеху з виготовлення фальсифікату, з незаконного обігу вилучено майже 4 тони незаконно виготовленої алкогольної продукції, у т.ч. відомих торгових марок «Гетьман», «Президент», «Мороша», інших та транспортний засіб, який використовувався «ділками» для транспортування незаконно виготовленого алкоголю до місць їх реалізації. Орієнтовна вартість вилученого становить понад 1 млн. грн.

Досудове розслідування триває, наразі вирішується питання щодо арешту вилученого та притягнення алкогольних «ділків» до кримінальної відповідальності.

Фото: ФБ сторінка ДФС в області. 

Прочитано 538 разів
Останнє редагування Середа, 14 липня 2021 17:10
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+