Рідні загиблих в ДТП підлітка та чоловіка з Кіровоградщини шукають свідків

Понеділок, 21 грудня 2020 19:23

На Кіровоградщині  рідні загиблих в дорожньо-транспортній пригоді 14-річного підлітка та 47-річного чоловіка розшукують свідків аварії. Про це вони вказали на сторінці в мережі.

Шановні друзі, прошу відгукнутися на мій номер  +380976893480 будь-яких свідків ДТП, що трапилася 12.12.2020 р. близько 11.45 на трасі Київ-Знам'янка на під'їзді до Обухова.

В  аварії загинули мій брат та племінник.

Ваш дзвінок моїх близьких не поверне, але допоможе встановити справедливість, – написав Олександр Савенко.

Нагадаємо, смертельна ДТП сталася 12 грудня на автодорозі Київ-Знам’янка, що в Обухівському районі. Водій автівки «Renault» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ».

Внаслідок зіткнення 46-річний водій авто «ВАЗ» загинув на місці події, а його 14-річний пасажир - у кареті швидкої медичної допомоги. Також, травми отримав й 47-річний водій легковика «Renault», його с численними тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні. За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п‘яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Прочитано 3872 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+