Негода наробила лиха в Кропивницькому (ФОТО,ВІДЕО)

Субота, 17 жовтня 2020 15:22

В обласному центрі через негоду в будинках позривало дахи. Про це повідомляють очевидці в мережі Інстаграм.

Так, за інформацією,  без покрівлі на дахах залишились деякі будинки на Лелеківці. Поламані дерева лежать посеред вулиць. 

Також через негоду постраждала і будівля в районі проведення агропромислової виставки "АгроЕкспо". Очевидці зафільмували понівечені бігборди, розкидані бочки та поламані дерева.

На Балашівці так само понівечені будинки та розкидані дерева. 

Страшної шкоди наробила сьогоднішня негода. Серйозно постраждав Кропивницький. Шквальний вітер позносив дахи, позривав зовнішні конструкції на будівлях… Навіть зруйнував стіни в будинках! Одним словом, біда.

 

 

На гарячу лінію надходить багато дзвінків.

О 16 годині оперативно збирається Кропивницька міська комісія ТЕБ та НС. Будуть приймати план дій.

Обладміністрація готова підставити своє плече в подоланні наслідків негоди. Надзвичайники, поліція, газовики, а також інші служби вже працюють.

 

 

Дуже прошу, давайте не будемо байдужими до чужого горя. Підтримайте постраждалих сусідів і знайомих!, - написав у своєму Телеграм-каналі голова Кіровоградської ОДА. 

За попередніми даними, найбільші руйнування у Кропивницькому зафіксовано у мікрорайонах Балашівка і Лелеківка. В межах вулиць Богдана Хмельницького,  Сагайдачного, Івана Виговського, Холодноярської, Мінської, Делегатської, Ризької, Комунальної, Зеленогірської, Івана Богуна, Мазепи пошкоджені дахи і близько 100 житлових будинків, є випадки руйнування стін, перекрита подача газу. В зоні багатоповерхової забудови ситуація спокійна: тут зафіксовані випадки затоплення квартир – не справлялися липневі системи у житлових будинках по вулиці Академіка Корольова, Кропивницького та Тимірязєва.

 

 

 

 

 

 

Фото з ФБ сторінки Андрія Назаренка. 

 

Медіа

Прочитано 3176 разів
Останнє редагування Субота, 17 жовтня 2020 17:45
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+