Жителі понівечених негодою будинків у Кропивницькому отримають допомогу

Субота, 17 жовтня 2020 16:50

Людям, чиї будинки постраждали під час негоди в обласному центрі, нададуть матеріальну допомогу та нічліг. Про це повідомив міський голова Кропивницького під час візиту до понівечених помешкань кропивничан.

Так, міський голова пообіцяв надати комунальні бригади та матеріальну допомогу жителям. Переночувати та тимчасово перебувати жителі можуть в готелі «Турист».  Готовий надати нічліг і все необхідне "Дім Милосердя" у Кропивницькому.

 

«За тиждень допоможемо людям виконати ремонти. Комісія завтра все зафіксує та складе акти, щоб компенсувати жителям збитки.

Звернувся до Нацгвардії МНС. Вони розберуть завали.

У понеділок- вівторок будуть прийняти рішення, з міського бюджету та в кабміні проситимемо допомогу»,– наголосив Андрій Райкович.  

За попередніми даними, найбільші руйнування у Кропивницькому зафіксовано у мікрорайонах Балашівка і Лелеківка. В межах вулиць Богдана Хмельницького,  Сагайдачного, Івана Виговського, Холодноярської, Мінської, Делегатської, Ризької, Комунальної, Зеленогірської, Івана Богуна, Мазепи пошкоджені дахи і близько 100 житлових будинків, є випадки руйнування стін, перекрита подача газу. В зоні багатоповерхової забудови ситуація спокійна: тут зафіксовані випадки затоплення квартир – не справлялися липневі системи у житлових будинках по вулиці Академіка Корольова, Кропивницького та Тимірязєва.

За словами міського голови, в результаті негоди троє людей отримали травми середньої тяжкості.

Нагадаємо, негода наробила лиза в Кропивницькому.

 

Прочитано 1047 разів
Останнє редагування Субота, 17 жовтня 2020 17:43
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+