На Запоріжжі загинув 22-річний воїн з Кіровоградщини

Понеділок, 19 червня 2023 14:32

Внаслідок обстрілу противника на Запоріжжі наш земляк, матрос Ткачищин Юрій Анатолійович отримав поранення, несумісне з життям. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Петрівську селищну раду.

Юрій народився 25 червня 2000 року в селі Зеленому Петрівського району Кіровоградської області. Був третьою дитиною у родині. У 2003 році сім’я переїхала в село Володимирівку Петрівського району Кіровоградської області. З 2006 по 2015 рік Юрій навчався у Володимирівській загальноосвітній школі І- ІІІ ступенів. Закінчивши 9-ий клас, хлопець продовжив навчання у ДПТНЗ «Західно-Дніпровський центр професійно-технічної освіти», де отримав спеціальність електрогазозварника.

Свою трудову діяльність юнак розпочав у червні 2020 року у ТОВ А/Ф «П’ятихатська»: спочатку у будівельній бригаді, а у січні 2021 року – електрогазозварником.

Ткачищин Юрій був призваний на військову службу по мобілізації 16 квітня 2023 року до складу військової частини на посаду стрільця-номер обслуги відділення морської піхоти взводу морської піхоти роти морської піхоти 1 батальйону морської піхоти.

Юра  був дуже трудолюбивим, захоплювався спортом, технікою. Був ввічливою, доброзичливою, спокійною, товариською,  веселою та   життєрадісною людиною.

У Ткачищина Юрія Анатолійовича залишилися мама, тато, кохана Анастасія, синочок Олександр, брат та сестра.

Прочитано 6477 разів
Останнє редагування Понеділок, 19 червня 2023 14:34
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+