У Кропивницькому привітали столітню ювілярку

Вівторок, 20 червня 2023 15:12

Столітній ювілей відзначила кропивничанка Раїса Митрофанівна Діхтяр сьогодні, 20 червня. Привітати ювілярку з визначною датою завітали працівники департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради, сусіди, директорка й учні Новомиколаївської гімназії. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кропвиницьку міську раду.

Раїса Митрофанівна Діхтяр народилася 20 червня 1923 року в селі Федосіївка колишнього Бобринецького району на Кіровоградщині. На долю жінки випало чимало випробувань і лихоліть, якими було наповнене минуле століття. Пережила два голодомори, Другу світову війну. Доля закинула її на далеку Камчатку, де два десятиліття працювала кухарем у дитячому садочку. Пізніше повернулася у рідну Україну, а з собою привезла у серці любов до дітей, чуйність і людяність. Життя загартувало характер Раїси Митрофанівни, вона — людина з великою силою волі і відповідальністю. Поки мала сили, завжди допомагала людям. Каже, у цьому сенс її життя і, напевно, секрет довголіття.

За святковим столом у ювілярки зібралися рідні, сусіди, учні і керівник школи. Усім гостям Раїса Митрофанівна була рада, а ті влаштували їй справжній вітальний концерт: звучали вірші та щирі побажання здоров’я і многая літа.  Та найкращим подарунком для іменинниці є те, що у такому поважному віці вона оточена увагою і турботою рідних і близьких людей.

 

 

Прочитано 505 разів
Останнє редагування Вівторок, 20 червня 2023 15:46
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+