Поблизу Бахмуту загинув 28-річний Герой з Кіровоградщини

Четвер, 15 червня 2023 14:28

В бою за Україну поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області 13 червня 2023 року загинув наш земляк,  солдат Кощавський Сергій Миколайович, навідник 2 мотопіхотного відділення 2 мотопіхотного взводу 6 мотопіхотної роти 2 мотопіхотного батальйону в/ ч А1302. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Компаніївську територіальну громаду.

Народився Сергій Миколайович 20 червня 1995 року в с.Мар’ївка Компаніївського району Кіровоградської області. Навчався в Мар’ївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Після 11 класу проходив строкову службу в Збройних Силах України. У 2014 - 2016 роках   під час служби в ЗСУ за контрактом брав участь в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях. Після закінчення терміну контракту вступив до Кіровоградського національного технічного університету та навчався за спеціальністю «Агрономія». У 2020 році завершив навчання в університеті. Працював у комунальному підприємстві з благоустрою м. Кропивницький. З першого дня російсько-української війни був мобілізований до лав Збройних Сил України.

Про дату та час зустрічі живим коридором, церемонії прощання з Кощавським Сергієм Миколайовичем буде повідомлено додатково.

Прочитано 11962 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+