На Кіровоградщині у наслідок ДТП загинуло четверо людей

Понеділок, 14 травня 2018 14:11

Прокуратура Кіровоградської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Суботці Знам’янського району в які загинуло четверо людей - з яких двоє малолітні діти.

Нагадаємо, ДТП сталася 12 травня поточного року близько 18.30. Унаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «Toyota» та «Volkswagen» загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 р.н., які перебували в автомобілі «Toyota Highlander». Ще дві особи, які перебували в автомобілі «Volkswagen Touareg» - водій та пасажир, а також жінка пасажир з автомобіля «Toyota», зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікувальних закладів. 

Наразі 36-річному водієві автомобіля «Volkswagen Touareg» оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). 

Також вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. 

Досудове розслідування триває.

Довідково: 
Санкція статті за цей вид злочину передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від п’ яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Прочитано 1551 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+