На Кіровоградщині великий попит на майстринь

П'ятниця, 18 травня 2018 15:16

Не дарма кажуть: швачка – професія на всі часи. Й дійсно, споконвіку професія завжди була затребуваною, престижною професією.

Сьогодні роботодавці області потребують 130 працівників за професією "швачка". Серед підприємств, які потребують зазначених фахівців - ТОВ "Піоні", ФОП Ужвій Л.І., ТОВ Фірма "Куртаж", ТДВ "Швейна фабрика "Україна", ТОВ "Швейне виробництво "Мрія Є", ТОВ "ДРІМ ОТТЕ", ПРАТ "Швейна фабрика "Зорянка", ТОВ "Фешн голд", Кіровоградська філія спільного підприємства у формі ТОВ "РІФ-1", ФОП Стрельченко М.П., КООП "Казка". Професія «швачка» ввійшла в п’ятірку професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й не дивно, бо потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання.

Безробітні, котрі перебувають на обліку в центрах зайнятості області, мають можливість здобути професію швачка.

Професію швачки можна набути як в навчальних закладах області, так і  на базі центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Якщо вас зацікавила професія швачки, за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості. Бажаємо успіхів у виборі вкрай необхідної та корисної професії для багатьох людей.

Прочитано 410 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+