Кіровоградщина: в ДТП на залізничному переїзді загинув водій вантажівки

Четвер, 23 вересня 2021 10:44

Учора, 22 вересня, близько другої години дня  на перегоні Нікель-Побузький – Болеславчик (межа Кіровоградської та Миколаївської області) на нерегульованому переїзді (4 категорії, не обладнаний пристроями переїзної сигналізацієї) із наявністю дорожнього знаку «СТОП», водій вантажного автомобіля КРАЗ виїхав на переїзд та спричинив зіткнення з тепловозом. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на регіональну філію «Одеської залізниці» АТ «Укрзалізниця».

Машиніст тепловоза, побачивши транспортний засіб, при швидкості 55 км/год. застосував екстрене гальмування. Внаслідок зіткнення водій автомобіля загинув на місці та стався схід трьох колісних пар першого візка ведучої секції «А» тепловозу.

На місце події викликано карету швидкої допомоги, представників місцевої Нацполіції та ДСНС.

Залізничні переїзди – це зона підвищеної уваги для пішоходів та для водіїв. Дотримання Правил дорожнього руху поблизу об’єктів залізничної інфраструктури є надзвичайно важливим, а їх порушення може призвести до непередбачуваних тяжких або непоправних наслідків, - наголошують в АТ "Укрзалізниця". 

З початку року на переїздах в межах регіональної філії «Одеська залізниця» трапилося 8 ДТП з вини водіїв, де було травмовано 2-х осіб, смертельних травм зазнала одна особа.

 

 

Прочитано 5002 разів
Останнє редагування Четвер, 23 вересня 2021 11:13
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+