Трохи більше половини шкіл Кіровоградщини відсьогодні працюють офлайн

Четвер, 23 вересня 2021 09:58

Трохи більше половини шкіл Кіровоградщини відсьогодні працюють офлайн - 155 із 305.  Там від коронавірусу щепилися 80% педколективу.  Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Телеграм-канал голови Кіровоградської обласної ради Сергія Шульги.

За його інформацією, у решті шкіл - навчання відвідують тільки молодші класи, а 5-11 перейшли на дистанційку.

Так, відсьогодні область перебуває в «жовтій» зоні карантинних обмежень. Повноцінне навчання у звичайному режимі продовжать тільки ті заклади освіти, де вакциновано 80% працівників у колективі. Дитячі садки та учні 1-4 класів працюватимуть оффлайн. Про це повідомили в Кіровоградській ОДА.

«Жовта» зона передбачає такі заборони:

перебувати в громадських будинках і громадському транспорті без засобів захисту; проводити масові заходи за участі більше однієї особи на 4 кв. м площі; приймати відвідувачів у кінотетрах та інших закладах культури з наповненістю понад дві третини місць або понад 50% місць; розміщувати відвідувачів у закладах громадського харчування на відстані меншій, ніж 1,5 м за сусідніми столами, і більш як чотири особи за одним столом; працювати спортзалам і фітнес-центрам, які не обмежують кількість відвідувачів у залі з розрахунку одна особа на 10 кв. м.

Прочитано 1649 разів
Останнє редагування Четвер, 23 вересня 2021 10:07
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+