Ремонт ліфта в Кропивницькій міськраді обійдеться в майже мільйон

Четвер, 23 вересня 2021 13:00

Капітальний ремонт пасажирського ліфта в приміщенні Кропивницької міської ради обійдеться в 810 тисяч гривень замість 1 000 200.00 гривень. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на результати закупівлі.

Так, ремонт виконає колективне підприємство «ПВК Геркон», яке працює на ринку технічного обслуговування ліфтів та розташоване в Кропивницькому. Підприємство співпрацює з ЖЕО та іншими організаціями обласного центру й області.

У закупівлі брали участь ще дві фірми: ТОВ "ЛІФТ-СЕРВІС-ПЛЮС" та ТОВ "ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ "ІНТЕРБУД".

ТОВ "ЛІФТ-СЕРВІС-ПЛЮС» запропонувало меншу ціну – 803 тисячі гривень, але його дискваліфікували через те, що його пропозиція не відповідає умовам, визначеним в оголошенні про проведення спрощеної закупівлі, та вимогам до предмета закупівлі.

ТОВ "ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ "ІНТЕРБУД" запропонувала за свої послуги один мільйон гривень, але заявку на участь цієї компанії у закувлі не розглядали.

Замовником закупівлі є комунальне підприємство “Управління будинками Кропивницької міської ради”

Виконати ремонт ліфта мають до 31 грудня 2021 року.

Серед аналогічних закупівель на цьому ж майданчику є капітальний ремонт пасажирського ліфта за адресою: м. Кропивницький, вул. Юрія Коваленка, 23, корп. 1, під'їзд 1. Вартість ремонту складає 44 764.80 грн.Фото: Кропивницька міська рада

 

Прочитано 413 разів
Останнє редагування Четвер, 23 вересня 2021 13:34
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+