На Кіровоградщині відтворили частинку Японії. ФОТО

Понеділок, 30 жовтня 2017 10:27

Як відомо, нинішній рік оголошено роком Японії в Україні. У 2017-му виповнюється 25-ліття  часу визнання Японією незалежності України та встановлення дипломатичних стосунків між країнами. До цієї дати проведено багато заходів, присвячених японській культурі, символом якої є японська сакура.

Лісівники Чорноліського лісгоспу не залишились осторонь події та заклали на території садиби підприємства алею сакури. До висаджування дерев долучилися начальник  обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко, директор Чорноліського лісгоспу Олександр Зуєв, лісова охорона та учні шкільного лісництва, яке діє на базі Богданівської загальноосвітньої школи № 2. Учасники заходу висадили 20 дерев сакури вздовж пішохідної доріжки від контори лісгоспу до рекреаційно-торговельного комплексу  «Лісовичок». Навіть погода внесла корективи в настрій саджальників – похмурий ранок змінився сонячним днем, додавши наснаги і позитиву у серця молодих лісівників.

Тож справу зроблено. Тепер кожний, хто взяв участь у створенні куточка Японії в центрі України, на території рідного підприємства, з гордістю скаже: «Це моя частинка Японії, це краса, створена моїми руками!»

Джерело: сайт Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства

Прочитано 1895 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+