Кропивничанам розповідали про незабутню Скандинавію.ФОТО

Четвер, 19 жовтня 2017 15:36

Норвегія - країна, з неймовірною природою, екологією та високим рівнем життя. Кожен з нас мріє там побувати, і одного разу - буде замало. Житель Кіровоградщини Олег Баклажов захоплюється Скандинавією вже тривалий час.

Вчора 18 жовтня, він розповів  у приміщенні креативного IT- простору KOWO як проходили його подорожі. Мандрівник повідав учасникам, як живуть норвежці, та яке в них ставлення до туристів.

"Норвежці дуже спокійний народ, завжди допомогають туристам,а найбільше вражає те що вони не вгамуються доки вам не допоможуть. Для нас, українців, такі риси не характерні. Скандинавський народ, привітний, гостинний та чесний.Вони самі пропонують допомогу туристам, а коли ви заходите до супермаркету, то зовсім дивуєтеся. Камери схову там не зачиняються, і ви залишаєте речі та відчуваєте надійність, і не думаєте про те що їх можуть поцупити. Погода в Норвегії змінюється майже кожні 10 хвилин, потрібно мати як і теплий одяг так і легкий. Ви можете гуляти вулицями під теплим сонцем, а через декілька хвилин може здійнятися вітер та піти сильний дощ,а потім знову, повернеться сонце", - зазначив Олег Баклажов. 

Під час спілкування гості  дізналися як планувати  подорожі до скандинавських країн, дешеві способи поїздки до Норвегії, про гарні та незабутні місця, які має відвідати кожен турист.

На захід завітали близько 70 бажаючих, а під кінець  заходу також мали можливість перевірити власні знання з географії Норвегії, за які отримували призи – картини з краєвидами та теплі шапки. Також гостей пригостили норвежською рибою та сиром.

 

Прочитано 1781 разів
Останнє редагування Четвер, 19 жовтня 2017 17:04
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+