Зниклого на Кіровоградщині хлопця знайшли за 15 км від дому

Середа, 09 червня 2021 15:12

Зниклого 17-річного Жеребецького Олексія Івановича розшукали правоохоронці. Про це mandarin-news повідомили в поліції області.

На щастя, хлопець не став жертвою злочину.

«Неповнолітній перебував на території одного з населених пунктів, на відстані близько 15 кілометрів від свого місця проживання. На теперішній час поліцейські встановлюють обставини, за яких Олексій пішов із дому без дозволу батьків», – повідомили в поліції області.

До пошуків зниклого були задіяні співробітники ювенальної превенції поліції області, кінологічного центру, відділу поліції № 1 (м. Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції, рятувальники, мисливці, які разом із місцевими жителями обслідували населений пункт, де проживав неповнолітній, околиці, лісосмуги та інші прилеглі території.  

Розшукати неповнолітнього вдалося завдяки громадянам, які звернули увагу на зниклого, виявили небайдужість та повідомили про його місцезнаходження.

Нагадаємо, 8 червня до відділу поліції № 1 (м. Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції надійшло повідомлення про зникнення 2004 року народження, який 6 червня близько 15:00 пішов із дому.

 

Прочитано 522 разів
Останнє редагування Середа, 09 червня 2021 16:38
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+