Жителів Кіровоградщини закликали не панікувати, вірити в армію і підтримати тероборону

Вівторок, 15 лютого 2022 15:17

Не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, вірити в армію і за можливості підтримати загони територіальної оборони – з таким закликом до жителів Кіровоградщини звернулися депутати обласної ради на сесії сьогодні, 15 лютого, передає mandarin-news з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

«Звертаємося до жителів нашої області й усіх українців із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору (…).

Вірте в нашу армію, у наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу. Українське військо сьогодні найбільш потужне з 2014 року, а коаліція партнерів, які надають нам підтримку, найширша з моменту проголошення незалежності.

Ми просимо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові», - йдеться у зверненні.

Також депутати закликали політичні сили до єдності і просять не розхитувати політичну ситуацію всередині країни. Звернення на розгляд сесії подав депутат Ігор Волков.

Як уже повідомлялося, сесія обласної ради скерувала 2 мільйони гривень на заходи тероборони.

Прочитано 333 разів
Останнє редагування Вівторок, 15 лютого 2022 15:49
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+