Підозрюваний у незаконній порубці дерев на Кіровоградщині хотів підкупити посадовця поліції

Вівторок, 15 лютого 2022 11:50

15 тисяч гривень неправомірної вигоди запропонував  олександрієць керівнику районного відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області за не притягнення його до кримінальної відповідальності  за незаконну порубку  дерев та повернення вилученого майна. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

За даними слідства, мешканець м. Олександрія, аби не бути притягнутим до кримінальної відповідальності  за незаконну порубку лісонасаджень з подальшим поверненням йому вилученого автомобіля завантаженого незаконно зрубленими деревами, запропонував посадовцю поліції неправомірну вигоду у розмірі 15 тис грн. При передачі частини від запропонованої суми – 10 тис грн, чоловіка затримали правоохоронці.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП України в Кіровоградській області, оперативний супровід – кіровоградське  управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

Прочитано 3441 разів
Останнє редагування Вівторок, 15 лютого 2022 12:10
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+