Жителів Кіровоградщини попереджають про небезпечне погіршення погодних умов

П'ятниця, 10 січня 2020 16:45
Жителів Кіровоградщини попереджають про небезпечне погіршення погодних умов Фото: https://promin.cv.ua/

Найближчим часом на Кіровоградщині спостерігатимуться небезпечні погодні явища. Про це з посиланням на обласний центр з гідрометеорології повідомляє mandarin-news.

До кінця дня 10 січня, вночі та вранці  11 січня по місту Кропивницький та по Кіровоградській області збережеться туман, видимість 200-500м, на дорогах місцями ожеледиця, – йдеться у повідомленні.

У суботу, 11 січня, на території  Кіровоградської області переважатиме хмарна погода. Невеликі опади. Вночі та вранці видимість погіршуватиме туман, спостерігатиметься слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі – від 4° тепла до 1° морозу, вдень – 2-7° тепла.

У Кропивницькому найближчої доби пройдуть невеликі опади. Вночі та вранці погіршуватиме видимість туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі – від 1° тепла до 1° морозу, вдень – 3-5° тепла.
У неділю на Кіровоградщині чекаємо на погоду без істотних опадів. Вітер північний, 9-14 м/с. Температура протягом доби – 0-5° тепла.

Прочитано 3767 разів
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+