Жителі окололиці Кропивницького вимагають закрити парковку від дрифтерів

Середа, 14 липня 2021 11:24

Жителі 101-го мікрорайону просять закрити парковки торгівельного гіпермаркету «Епіцентр» на вул.Космонавта Попова 8 в обласному центрі від дрифтерів. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на петицію Вадима Краснюка.

 

«Кожен день у вечірній час страждаємо від шуму та свисту гуми, в народі це називається "дріфт", поліція в цьому питанні бездіяльна. Неможливо після закриття роботи Епіцентру відкрити вікна у спеку, страждають наші діти, які просинаються о третій години ночі від того, що дріфтують на парковці Епіцентру», – пояснив проблему автор петиції.

Жителі вимагають, щоб Кропивницька міська рада розглянула питання про закриття шлагбауму на території Епіцентру в нічний час, а саме від закриття роботи Епіцентру ввечері до відкриття його з ранку.

На переконання автора петиції, завдяки таким діям незручностей для водіїв не виникатиме,  адже є об'їзна дорога навколо парковки торгового центру.

Станом на сьогодні, 14 липня, петиціїю підтримали 69 з 450 необхідних підписів. До кінця збору голосів залишилось 23 дні. 

Фото: умовне. 

Прочитано 2443 разів
Останнє редагування Середа, 14 липня 2021 11:49
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+