Жителі Кропивницького просять посилити боротьбу з амброзією

Вівторок, 31 серпня 2021 11:29

Жителі обласного центру просять подбати про алергиків міста. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сайт місцевих петицій.

Відповідне звернення зареєстрував Фісенко Віталій Вікторович.

«Зважаючи на те, що тисячі мешканців обласного центру у сезон цвітіння амброзії страждають на поліноз, а саме серпень-вересень це місяці розпліднення амброзії, шановний пане Мер - просимо посприяти вирішенню цього питання.

 

 

Якщо провести аналіз наявності та розповсюдження даного бур’яну у м. Кропивницькому, то можна помітити, що покіс не виконується навіть на основних магістралях міста, по яких в день рухаються тисячі автомобілів та маршрутних транспортних засобів.

 

Прошу звернути увагу на вл. Бобринецький шлях, Яновського, Ак. Тамма та інші.

Рослини місцями сягають по 1,5 метрів у висоту, а єдиний дієвий спосіб боротьби з амброзією – це регулярний покіс, який вочевидь не виконується представниками комунальних служб», - йдеться в тексті петиції.

В петиції вказали й прохання вирішити цю проблему:

1. Ввести графік покосу небезпечного для мешканців міста бур’яну, принаймні 3 рази на сезон цвітіння серпень-вересень по основних дорогах нашого міста з найбільшим трафіком та прилягаючих територіях

2. Оприлюднити графік у ЗМІ

3. Проконтролювати виконання графіку відповідними службами.  

Фото: Главком 

Прочитано 413 разів
Останнє редагування Вівторок, 31 серпня 2021 12:35
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+