Справу посадовця-хабарника Кропивницької міськради розгляне суд

Вівторок, 31 серпня 2021 14:20

Завершили досудове розслідування відносно головного спеціаліста одного з управлінь Кропивницької міської ради, викритого на одержанні неправомірної вигоду за вплив на прийняття швидкого та позитивного рішення про видачу дозвільних документів. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на прокуратуру області.

За версією слідства, посадовець вимагав від суб’єктів господарювання неправомірну вигоду за сприяння в отриманні дозвільних документів на здійснення сезонної торгівлі, одночасно вказуючи, що в разі відмови платити, отримання дозвільних документів може тривати роками. Слідством задокументовано ряд фактів одержання обвинуваченим неправомірної вигоди.

На даний час, обвинувальний акт відносно посадової особи скеровано до суду для розгляду по суті.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, викрили посадовця Кропивницької міської ради, який брав хабарі за видачу дозволів на торгівлю. Посадова особа за певну винагороду сприяла суб’єктам господарювання в отриманні дозвільних документів на здійснення сезонної торгівлі. В межах кримінального провадження було задокументовано отримання декількох фактів неправомірної вигоди – 8 500 грн.

Прочитано 392 разів
Останнє редагування Вівторок, 31 серпня 2021 15:41
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+