Жителі Кропивницького просять не будувати ТЦ біля їх будинку

Четвер, 26 квітня 2018 17:53

Сьогодні, 26 квітня о 12:00 відбулось чергове засідання міської ради у місті Кропивницькому. До депутатського корпусу звернувся житель Кропивницького Станіслав Селін, з проблемою забудови прибудинкової території біля його житлового будинку по вулиці Космонавта Попова 9, корп. 2.

"Шановні депутати, звертаюсь до вас від імені жителів мого будинку, який знаходиться по вулиці Космонавта Попова 9, корп. 2, з надією бути почутими та отримати вашу підтримку. На сьогоднішній день нам стало відомо, що земельна ділянка яка прилягає до нашого житлового будинку та являється прибудинковою територією на якій встановлено новітній дитячий майданчик де із задоволенням граються наші діти, була "по-тихому, без погодження з мешканцями" передана громадянину Сидорову Р.С. для будівництва торгівельного комплексу.

Звертаємо вашу увагу на те, що на сьогоднішній день у нашому мікрорайоні розташована найбільша кількість розважально-торгівельних центрів, МАФів, ломбардів та торгівельних ринків і потреби у встановлені нового магазину на нашій прибудинковій території немає. Також, на даній території розміщена велика кількість технічних комунікацій (тепло - водопостачання, електрична опора, підземні електрокабеля, тощо), а у разі її передачі та капітальній забудові їх обслуговування стане неможливим та призведе до катастрофічних наслідків", - говорить Станіслав Селін.

Безконтрольна забудова зеленої зони обмежила мешканців міста в елементарних можливостях вільно гуляти візочками зі своїми дітьми, підліткам ніде грати у футбол чи інші активні ігри. Також, більша половина мешканців цього будинку, це люди похилого віку, які часто хворіють та не можуть відстояти свої законні права, вони не мають впливових зв'язків у органах влади, а тому їх поневірять по кабінетах чиновників та вони часто залишаються без відповідної підтримки.

Станіслав Селін, наостанок, звернувся до депутатів міськради за підтримкою у цьому питанні. Він попросив заборонити в подальшому забудову прибудинкової території біля житлового будинку по вулиці Космонавта Попова 9, корп. 2 у місті Кропивницькому та повернути її до комунальної власності.

Проект рішень стосовно цього питання не встигли розглянути на цьому сесійному засіданні. Тому він був перенесений на наступну сесію.

Попередньо від міськради жителі будинку отримали відповідь на звернення з цього питання. У ньому було вказано, що підприємець змінив цільове призначення.

 

Прочитано 1577 разів
Останнє редагування Четвер, 26 квітня 2018 17:53
Оцініть матеріал!
(4 голосів)

Додати коментар


+