Завдяки Радикальній Партії, на Кіровоградщині побудують житло для лікарів

П'ятниця, 12 січня 2018 20:30

Сьогодні, 30 січня, з робочим візитом, до Кіровоградщини, прибув народний депутат України Дмитро Лінько ( фракція Радикальної Партії Олега Ляшка). 

Команда радикалів інспектувала будівництво багатоквартирного будинку для лікарів у м. Бобринець. Як обіцяють забудовники, найближчим часом, 6 сімей уже зможуть отримати ключі від свого родинного гніздечка.

Разом з колегами Михайлом Бевзенком, Сергієм Бойко, та Олександром Скляревським, ми вирішили особисто відвідати будівництво, адже несемо певну частину відповідальності за цей об’єкт. Саме завдяки зусиллям команди Радикальної Партії Олега Ляшка, в минулому році, вдалось залучити 2,6 млн грн субвенцій. Наша колега Наталя Сабліна, була однією з перших, хто заговорив про таку ініціативу на території області.  Проблема житла для молодих освітян та лікарів - є однією з найбільших в районах та селах. Молодь, не бачучи перспективи, просто не хоче їхати до районних лікарень працювати. В результаті - катастрофічний дефіцит професіональних медиків,- коментує нардеп Лінько.

Нагадаємо, що неодноразово, фракція Радикальної Партії у Верховній Раді, наголошувала Уряду на важливості цього питання.

Також зазначимо, що саме завдяки радикалам, для Кіровоградщини було виділено більше 28 млн грн субвенцій на соціальну сферу.

Світлина від Дмитра Лінька. Світлина від Дмитра Лінька.

 

Прочитано 726 разів
Останнє редагування Вівторок, 30 січня 2018 20:30
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+