У Кропивницькому презентували проект реконструкції проїжджої частини між вулицями Ельворті та Василя Левитського

Вівторок, 30 січня 2018 14:40

Сьогодні, 30 січня, у Кропивницькому презентували проект реконструкції проїжджої частини між вулицями Ельворті та Василя Левитського.

Зокрема проект передбачає, будивництво ще однієї арки, що дозволить розширити пропускну спроможність для транспорту, проблемної ділянки дороги.

Генеральний директор проектної фірми ТОВ "Віакон" Анатолій Зіненко зазначив, що проект, який планують реалізувати у Кропивницькому передбачає побудову поряд з існуючим шляхопроводом ще одного тунелю.

Довжина проходу складатиме 34 метри. На відрізку який реконструюватимуть передбачається будівництво тротуару шириною 1,5 метри, схема дорожнього руху, розроблена на перший етап проекту і перебуває на погоджені у патрульній поліції.

Щодо освітлення шляхопроводу будуть використовувати, світильники загальної потужністтю 426 Ват. Для освітлення території використовуватимуть 10 таких освітлювачів. Загальний кошторис об'єкту складає 47 мільйонів, для початку будівництва буде виділено 25 мільйонів гривень, джерелом фінансування стане міський бюджет.

 

 

Прочитано 733 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+